Aankondiging Clinic Sabine Ehlers 24/25 mei

Als instructeur/lesgeefster werd mevrouw Sabine Ehlers aangesproken.

Zij beschikt over jarenlange ervaring en naast topprestaties in menige wedstrijd was zij ook aanwezig op nationale en internationale kampioenschappen.

 Hoeve Kalissehof is gelegen in het landelijke Loker op de helling van de Scherpenberg

met uitzicht op Kemmelberg, Rode Berg en Catsberg en de steden Ieper en Poperinge.

Voor de meereizende partner een ideale omgeving voor wandeling of fietstocht  (sterke kuitspieren aanbevolen).

Op woensdag-, donderdag- en/of vrijdagavond kan vrijblijvend meegegaan worden op een toeristische uitstap naar het nabijgelegen Ieper met bijwoning van de “Last Post”.

 

Inschrijven kan voor 1 dag of 2 dagen. Dit per mail aan hans.vanmeenen@gmail.com of per persoonlijk facebook bericht.

 Praktisch :

-        Er is ter plaatse kampeer mogelijkheid van woensdag late namiddag tot zaterdag middag.

-        Er is een mix van gezamenlijke sessies en persoonlijke (minimaal half uur per dag) sessies, en dit op beide dagen.

-        Tijdens de dag is er koffie, thee en stevig middagmaal. Dit wordt net als de theoretische sessies gegeven in een tot feestzaaltje verbouwde schuur.

-        Prijs per handler en hond :  voor de workshop, individuele lessen, drank overdag en middagmaal:   55 euro per dag. Tweede hond : 35 euro per dag. Bij inschrijving voor beide dagen 50 euro per dag.

-        Meereizende partner of kennis, eveneens koffie en middagmaal : 20 euro per dag. (deze mag tevens de sessies als toeschouwer bijwonen)

-        Bij voldoende vraag wordt op donderdagavond een warm avondmaal en vrijdagochtend een stevig ontbijt voorzien. (niet inbegrepen in de prijs, eventuele vrijblijvende interesse opgeven bij inschrijving).

-        Na inschrijving ontvangt u de betalingsuitnodiging en een korte vragenlijst zodat u uw niveau en eventuele trainings-of speelproblemen kunt meedelen. Op basis hiervan zal de workshop door de instructeur aan uw persoonlijke noden worden aangepast.

-        De inschrijving is definitief na betaling van het voorschot. Bij annulatie zonder dwingende reden voor 1/5 wordt 50% van het voorschot terug betaald.

-        Iedere deelnemende hond dient over de nodige vaccinaties inbegrip kennelhoest te beschikken.

Oefenterreinen

-        De clinic gaat hoofdzakelijk door op twee kleinere trainingsvelden. Er is indien nodig nog een licht golvende 3;5 ha grote weide ter beschikking.

-        Buiten de sessie-uren kan er op donderdag, vrijdag en zaterdagvoormiddag individueel en op eigen houtje (mits begeleiding van de schaapseigenaar) geoefend worden op de 3,5 ha weide alsmede op een nabijgelegen heuvelachtige en beplant met diverse bosjes 2,5 ha weide. (deze laatste niet voor beginners).  Op deze weiden grazen meerjarige ardense voskoppen, naargelang het begrazingsschema ofwel rammen ofwel ooien.

-        Voor de trainingssessies zal afhankelijk van de gesignaleerde wensen een geschikt schapenras gekozen worden.

Adres ; Kalissestraat 1   8958 Loker – Heuvelland, tel. 0474 205 913

 Heeft u vragen? Stel ze gerust!

Bij onvoldoende inschrijvingen kan de clinic geannuleerd worden.


sabine_ehlers LR